avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara anul trecut fetita mea a trecut printr-un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara anul trecut fetita mea a trecut printr-un loc nepermis ...

Bună seara anul trecut fetita mea a trecut printr-un loc nepermis si a dat masina peste ea precizez ca circulație era de bara la bara in urma accidentului i-a fost rupt tibia și fibula in 2 locuri are tija in picior dupa 6 luni casa de asigurări al proprietarului îmi cere 14000 de lei pentru despăgubiri ce pot face in cazul asta ca mi-e nu mi se pare normal
Cel mai recent răspuns: Oana irene , utilizator 23:42, 15 Noiembrie 2023
Bună seara. Fiți mai clar că să vă putem ajuta. Casa de asigurări nu cere niciodată bani. Și faceți referire la proprietar. Al cui?
Poate vă referiți la asigurătorul RCA al mașini, care a reparat mașina ?
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2023
Laszlo Bicsak, Alte profesii
Probabil va referiți la societatea de asigurari la care proprietarul autoturismului era asigurat.Sincer nu vad foarte multe variante întotdeauna a existat în Codul Civil prevazuta o răspundere civila a părintelui pt pagubele produse de catre minor etc.Daca minora era supravegheata nu ar fi trecut prin fata mașinii și nu ar ar fi fost produsa o.paguba.Cand primiți o cerere de chmeare în judecata mergeți la un av cu actele pt o consultație,contează cum e acțiunea formulata,temeiul de drept etc.Una dintre variante ar fi contestarea sumei stabilite drept dauna,verificarea ,devizului de service,facturi realizarea unei expertize etc.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Da rca proprietarului îmi cere daune de 14000 de lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto din culpă. ce daune ar putea obține victima și cine le va plăti? Lumi32 Lumi32 Soțul lucrează ca șofer în cadrul unei companii. În data de 19.03.2018, în timpul desfășurării atribuțiilor de munca, a întrat cu mașina într-un ... (vezi toată discuția)
Accident rutier (tamponare) cu autor baut mariuselectric mariuselectric Va rog frumos, sa-mi raspundeti la urmatoarea problema cu care ma confrunt: In data de 10.07.2012, ora 11, conduceam autoturismul proprietate personala pe ... (vezi toată discuția)
Acțiune in instanță îndreptată către deținătorul poliței rca pentru accident minor = asiguratorul rca nu a efectuat costurile suportate prin polița casco eu4ok eu4ok Buna ziua, Am avut un accident minor acum 11 luni - mașina mea atins bara altei mașini si s-a produs o zgârietura aproape invizibila pe un colț al ... (vezi toată discuția)