Bună seara anul trecut fetita mea a trecut printr-un loc nepermis si a dat masina peste ea precizez ca circulație era de bara la bara in urma accidentului i-a fost rupt tibia și fibula in 2 locuri are tija in picior dupa 6 luni casa de asigurări al proprietarului îmi cere 14000 de lei pentru despăgubiri ce pot face in cazul asta ca mi-e nu mi se pare normal
Bună seara. Fiți mai clar că să vă putem ajuta. Casa de asigurări nu cere niciodată bani. Și faceți referire la proprietar. Al cui?
Poate vă referiți la asigurătorul RCA al mașini, care a reparat mașina ?
Probabil va referiți la societatea de asigurari la care proprietarul autoturismului era asigurat.Sincer nu vad foarte multe variante întotdeauna a existat în Codul Civil prevazuta o răspundere civila a părintelui pt pagubele produse de catre minor etc.Daca minora era supravegheata nu ar fi trecut prin fata mașinii și nu ar ar fi fost produsa o.paguba.Cand primiți o cerere de chmeare în judecata mergeți la un av cu actele pt o consultație,contează cum e acțiunea formulata,temeiul de drept etc.Una dintre variante ar fi contestarea sumei stabilite drept dauna,verificarea ,devizului de service,facturi realizarea unei expertize etc.