avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dar daca sotul.la penitenciar fiind de 4 ani are un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dar daca sotul.la penitenciar fiind de 4 ani are un dosar în ...

Dar daca sotul.la penitenciar fiind de 4 ani are un dosar în care i se va pune sechestru...el având sechestru pe casa poate sa imi puna mie pe casa moștenită ??asta in caz ca nu se soluționeze divorțul pana atunci?!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Allyson, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:29, 15 Noiembrie 2023
Nu va pune nimeni sechestru pe bunurile dvs proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire partaj mariusalin mariusalin Buna ziua, Sunt necasatorit urmeaza sa primesc o mostenire de 3/4 dintr-un imobil. Ipotetic anu viitor ma casatoresc si peste 10 ani divortez exista cumva ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma recasatoresc (efectul datoriilor asupra bunurilor viitoare) alisia2008 alisia2008 Buna ziua, Am divortat de aproape 2 ani, dar in urma divortului sotul meu m-a lasat cu o gramada de datorii...si cu 2 copii.Am avut o firma care a fost ... (vezi toată discuția)
Viitorul meu sot are datorii la anaf pe srl facute cu multi ani ... Sanzien77 Sanzien77 Viitorul meu sot are datorii la ANAF pe SRL facute cu multi ani in urma. In curand urmeaza se ne casatorim si ma intrebam daca exista posibilitatea ca pe ... (vezi toată discuția)