avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA , AS DORI SA INTREB DACA POATE FIUL MEU SA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA , AS DORI SA INTREB DACA POATE FIUL MEU SA CUMPARE PE NUMELE ...

BUNA ,
AS DORI SA INTREB DACA POATE FIUL MEU SA CUMPARE PE NUMELE MEU O MASINA DIN ROMANIA, (NU SUNT IN TARA DEOARECE SUNT SOFER PE COMUNITATE) SI ARE DOAR O COPIE DUPA C.I. ?
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 16 Noiembrie 2023
Ar putea pt ca acel contract e sub semnatura privata. Deci ar putea sa se declare și sa semneze pt dvs, asta numai cu complicitatea vânzătorului pt ca ar fi vb de un fals.
Apoi va trebui ca dvs sa o puneți pe rol și sa i înmatriculați sau sa apelati la terți care fac asta pt dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina iulia.s iulia.s Problema mea sta in felul urmator: vreau sa cumpar o masina pentru sora mea, care momentan este in strainatate si se intoarce cam in 2 saptamani. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare zerro4cool zerro4cool buna ziua.am cautat prin forum dar nu am casit ceva de genul acesta.as dori niste informatii pt ca sunt paralel cu chestiile de genul acesta.sa trecem la ... (vezi toată discuția)
Autoturism Maria Claudia Maria Claudia Buna seara, As dori sa stiu daca, in momentul in care are loc o vanzare-cumparare autoturism cu plata in rate, intre o persoana juridica si persoana fizica, ... (vezi toată discuția)