avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Un angajat aflat în concediu medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Un angajat aflat în concediu medical primește decizie ...

Buna ziua. Un angajat aflat în concediu medical primește decizie de invaliditate gradul 2. Când inceteaza contractul de muncă, la data comunicării deciziei sau la revenirea din concediul medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 16 Noiembrie 2023
la data comunicării deciziei medicale..art.56 alin.1 lit.c C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare c.i.m. pensie de invaliditate gr.ii mary2015 mary2015 Buna ziua ! Un salariat aflat in concediu medical inca de la inceputul anului ,a prezentat astazi , 24.08.2016 decizia medicala privind ... (vezi toată discuția)
Pensionat limita varsta in timpul co medical AndreeaStefan AndreeaStefan Buna ziua, Am o salariat care si-a depus dosarul pentru limita de varsta in septembrie 2015. Decizia a iesit pe 09.12.2015 .Problema mea este ca salariatul ... (vezi toată discuția)
Angajat cu capacitate de munca pierduta mirusaby mirusaby Buna ziua,am si eu urmatoarea speta: Un salariat a fost in concediu medical si i s-a eliberat decizia medicala asupra capacitatii de munca , decizi in care ... (vezi toată discuția)