avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara

As dori sa stiu daca as putea iesi cu fetita mea in varsta de 1 an din tara fara tatal? mentionez ca tatal este inchis ..si nu este roman
daca doriti sa plecati curand, rezolvati mai repede, dar mai scump si numai pt un an, cu procura de la tatal copilului
Procura de la sotul dvs.
@gi-jane
@cip200

Se poate face procura din inchisoare?

Nu intreb "la misto", chiar nu stiu.
da. ia legatura cu avocatul care l-a reprezentat sau face cerere catre directorul inchisorii si vine notarul la inchisoare
bine ar fi ca procura ca si formulare sa se faca de aici, sa se traduca aici, ca detinutul doar s-o semneze in fata notarului, apoi se apostileaza acolo si gata. dureaza in jur de o luna iar ca si costuri depinde de notar ( in cazul meu 400e)
La banii astia mai bine face actiunea pt incredintare minor si nu mai are nevoie de tata sa semneze procuri.

Alte discuții în legătură

Procura adno adno buna seara ma numesc A.D sunt divortata din anul 2004 ,am un baiat de 11 ani iar tatal copilului plateste decat pensia alimentara in rest nu este interesat de ... (vezi toată discuția)
Tata doar cu numele 4carmen0 4carmen0 Sunt divortata de 6 ani. Am un copil care imi este incredintat. Timp de 6 ani tatal copilului l-a cautat telefonic doar de ziua lui, fara sa plateasca pensie ... (vezi toată discuția)
Pasaport pt copil creatza_ani2008 creatza_ani2008 pt a face pasaport unui copil de 5 luni am nevoie de hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in ... (vezi toată discuția)