avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, s a depus o plangere contraventionala ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, s a depus o plangere contraventionala (amenda nepurtare ...

Buna ziua,
s a depus o plangere contraventionala (amenda nepurtare masca), in cerere s a strecurat o eroare in loc de politia transporturi Navodari s a scris IPJ Navodari, am primit respingere la cerere pe motiv ca nu am depus cererea impotriva cui trebuia( ca sa fiu sincer asa mi a fost dat modelul de tipizat de la judecatorie, deja completat cu ipj Navodari dar stiu ca nu pot da vina pe ei, este vina mea ca nu am citit), am inteles ca se pate depune o solicitare pentru repunere in termen/contencios administrativ...ma depaseste situatia, ma poate ajuta cineva cu un model de cerere sau cu un sfat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cartala , utilizator 19:08, 16 Noiembrie 2023
Când spuneți ca s-a anulat - trebuie puțin detaliat. S-a anulat plangere în procedura administrativă sau s-a respins plângerea prin hotărâre judecătorească? Soluțiile sunt diferite.
Mi au respins cererea prin hotarare judecatoreasca cu drept de apel in 30 de zile de la data cominicarii,
Motivul respi gerii a fost ca cererea a fost formulata impotrivaunei persoane fara calitate procesuala( in loc de tf navodari s a trecut ipj navodari)
Multumesc!

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Când spuneți ca s-a anulat - trebuie puțin detaliat. S-a anulat plangere în procedura administrativă sau s-a respins plângerea prin hotărâre judecătorească? Soluțiile sunt diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura de comunicare dupa ce instanta a ramas in pronuntare in cazul unei plangeri contraventionale? irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Am depus plangerea la OUG 195 in septembrie 2010,s-a judecat in lipsa ,de la ultimul termen cand a ramas in pronuntare ,adica de pe 16 dec nu mai am nici o ... (vezi toată discuția)
Mai pot ataca cu recurs hotararea prin care a fost respinsa plangerea? kosmin_2010 kosmin_2010 Un Proces Verbal intocmit de IPJ [Editat] pentru viteza, Eu sincer nu aveam viteza aia, aveam cam cu 10-15 km mai putin care imi salveaza permisul . Instanta ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva suspendare proces art 242 alin 1 pct 2 mary6 mary6 buna seara,va rog frumos am un proces cu contestarea contraventionala privind arme si munitii ,am contestat pv de contraventie amenda si dispozitia de anulare ... (vezi toată discuția)