avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mascare totala a reclamei stradale cu autoturism parcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mascare totala a reclamei stradale cu autoturism parcat

Poate o masina sa parcheze constant chiar in fata reclamei stradale, acoperind-o in totalitate?

Planuim sa obtinem autorizatie pentru amplasarea unei reclame pe gardul nostru de beton - o murală de 5mp cu logo-ul nostru. Ar fi singura modalitate prin care ne pot vedea clientii de la departare, noii fiind intr-un capat de alee.

Problema este ca un vecin parcheaza constant o duba chiar in dreptul acelei portiuni de gard si ar masca intreaga firmă. Nu ne blocheaza propriu-zis calea de acces in curte, dar duba este aproape cat gardul. Exista vreo lege/reglementare (sector 2) prin care ii putem solicita vecinului sa nu mascheze reclama in timpul programului nostru de functionare? Am citit legea 185/2013, dar nu am gasit nimic despre acest aspect.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:26, 17 Noiembrie 2023
daca spatiul pe care parcheaza masina nu este proprietatea dumneavoastra, nu il puteti opri sa parcheze acolo. exista solutii de amplasare a reclamei astfel incat sa fie vizibina (pe un panou inaltat, de ex)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot elibera o alee privata?! Buna ziua. Este vorba de o alee privata de 4 m lățime la care au acces 4 case. Eu sunt in a 3 casa si nu pot intra cu masina in curte pentru ca ultimul vecin ... (vezi toată discuția)
Lnfiltratie apa menajer-fecaloida pe terenul meu camicr camicr Buna ziua.Locuiesc la oras,intr-un cartier de case cu distanta mica de lac si mare,dar lipseste reteaua pluviala de canalizare.Terenul unde se afla locuinta ... (vezi toată discuția)
Curte comuna indivizibila kittycrisssta kittycrisssta Buna ziua! Locuiesc la casa, avand doi vecini care locuiesc in alt imobil situat catre strada, in mijloc exista o curte comuna indivizibila, de asemenea ... (vezi toată discuția)