Poate o masina sa parcheze constant chiar in fata reclamei stradale, acoperind-o in totalitate?
Planuim sa obtinem autorizatie pentru amplasarea unei reclame pe gardul nostru de beton - o murală de 5mp cu logo-ul nostru. Ar fi singura modalitate prin care ne pot vedea clientii de la departare, noii fiind intr-un capat de alee.
Problema este ca un vecin parcheaza constant o duba chiar in dreptul acelei portiuni de gard si ar masca intreaga firmă. Nu ne blocheaza propriu-zis calea de acces in curte, dar duba este aproape cat gardul. Exista vreo lege/reglementare (sector 2) prin care ii putem solicita vecinului sa nu mascheze reclama in timpul programului nostru de functionare? Am citit legea 185/2013, dar nu am gasit nimic despre acest aspect.
daca spatiul pe care parcheaza masina nu este proprietatea dumneavoastra, nu il puteti opri sa parcheze acolo. exista solutii de amplasare a reclamei astfel incat sa fie vizibina (pe un panou inaltat, de ex)
Pot elibera o alee privata?!
Buna ziua. Este vorba de o alee privata de 4 m lățime la care au acces 4 case. Eu sunt in a 3 casa si nu pot intra cu masina in curte pentru ca ultimul vecin ... (vezi toată discuția)