avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vânzător volant de cărți
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vânzător volant de cărți

Bună ziua!
Vă rog frumos să mă ajutați cu o informație.
Mi-ar plăcea să vând cărți volant, la târguri, în diferite locuri turistice, etc.
(Aici, la țară, nu există librării de unde să-și cumpere oamenii cărți.)
Este posibil acest lucru?
Ce autorizații sunt necesare?
Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 18 Noiembrie 2023
Autorizația pentru vânzarea de bunuri în cadrul unui târg ocazional este acordată de către primăria localității unde se desfășoară evenimentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de bani personali- pfa cu venit ocazional la targuri si expozitii elenca2015 elenca2015 Buna ziua, am un PFA cu vanzare de podoabe si alte produse handmade(felicitari , martisoare), am si o casa de marcat, mea culpa, doar ca in ultimii doi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare venituri intreprindere individuala madara madara Buna ziua! Desfasor activitate de productie agricola(intreprindere individuala), productia o vand in piata pe baza unui certificat de producator. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)