avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Este obligatoriu sa iei toate cele 126 zile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Este obligatoriu sa iei toate cele 126 zile de concediu ...

Buna ziua!
Este obligatoriu sa iei toate cele 126 zile de concediu de maternitate, sau doar sa iei cele 42 zile de lauzie si apoi sa intri in concediu de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 17 Noiembrie 2023
Doar cele 42 zile de lauzie si apoi puteti intra in concediu de crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal sau postnatal obligatoriu? oanaelena22 oanaelena22 buna ziua am doua intrebari in legatura cu concediu pre / post natal, stiu ca este un total de 126 zile, din care 42 obligatorii dupa nastere, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Rody 85 Rody 85 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: contractul meu de munca expira la 1 martie 2015 si avand 12 luni anterioare lucrate pot intra in crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Maryland Maryland Concediu de maternitate are un numar fix de zile (126)? Sau poate fi micsorat? Exemplu: pana la nastere am avut 51 zile prenatal; concediul postnatal(lauzie) ... (vezi toată discuția)