avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intampla daca detin un act de concesiune pt loc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intampla daca detin un act de concesiune pt loc de veci ...

Ce se intampla daca detin un act de concesiune pt loc de veci , al carui titular a decedat? Cum pot sa preiau concesiunea?
Mentionez ca la dezbaterea mostenirii (acum 20 de ani) nu a fost depus si acest act!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:29, 17 Noiembrie 2023
Va puteti interesa la Administratia cimitirelor din orasul dvs. Posibil sa puteti prelua dvs. concesiunea pe locul de veci pentru urmatorii 7 ani/ 25 de ani, daca respectivul loc de veci nu a fost concesionat altei persoane intre timp si daca veti achita costurile anuale/ taxa de intretinere stabilita de primarie pentru perioada de 20 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)
Loc de veci fara acte - intrare in legalitate marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre un loc de veci ale carui acte nu stiu pe unde ar putea fi. Asadar, in urma cu vreo 50 de ani, familia de pe mama mea a ... (vezi toată discuția)
Succesiune loc de veci elga50 elga50 Exista urmatoarea speta: - loc de veci cu doua gropi; - concesiunea acestuia este mostenita de doi succesori - frate si sora; - amandoi fratii au ... (vezi toată discuția)