avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se interpreteaza urmatoarea fraza: autoturismul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se interpreteaza urmatoarea fraza: autoturismul marca........ ...

cum se interpretează următoarea fraza: autoturismul marca........ trece de drept in proprietatea privata a Municipiului București ,LIBER DE ORICE SARCINI ..,urmând a fi valorificat.......................
întrebare : cine trebuie legal sa se ocupe cu scoaterea din evidenta Direcției Taxe si Impozite de sector ...
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2023
t1hn2cus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 08:14, 22 Noiembrie 2023
Primăria Municipiului București va trimite la DITL o copie a certificatului de vacanță succesorală, urmând ca autoturismul respectiv să fie radiat de pe numele proprietarului defunct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie titlu executoriu ditl sector 3. Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Vreau sa contest un tiilu executoriu emis de DITL 3 prin are mi s-a stabilit ca am de plata impozitul pe cladiri si mijloace de transport pe anul ... (vezi toată discuția)
Transcriere drept proprietate autovehicul cu sechestru gunofbrixton gunofbrixton Buna seara! In data de 19.09.2023 am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica din Bucuresti, inregistrand copiile contractelor atat la DITL Sector ... (vezi toată discuția)
Plata taxa de timbru Valeriu Tomescu Valeriu Tomescu Unde si in ce cont se plateste taxa de timbru cand domiciliul persoanei fizice este in Bucuresti si plangerea a fost depusa la judecatoria Constanta ? (vezi toată discuția)