avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O salariata din invatamant, didactic auxiliar, poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O salariata din invatamant, didactic auxiliar, poate cumula pensia ...

O salariata din invatamant, didactic auxiliar, poate cumula pensia cu salariul incepand cu 2023?
Precizez ca a depus in termen legal cererea de prelungire a contractului individual de munca. Indeplineste conditiile legale pentru pensionare,
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Paulolt , utilizator 00:16, 25 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, poate cumula pensia cu salariul.
Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(re)angajare pensionar - personal didactic auxiliar - implicatii/conditii. Aqua_blue Aqua_blue Buna seara! Am rugamintea sa raspundeti la urmatoarele intrebari: 1) Este legal sa (re)angajezi un pensionar, cu functie de conducere, ca personal ... (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii pana la 70 ani pentru cadre didactice Bianca_123 Bianca_123 Sunt cadru didactic și doresc să îmi continui activitatea prin cerere anuală până la vârsta de 70 ani, conform noii legi a învățământului ... (vezi toată discuția)
Pastrare in functie a secretarului sef dupa pensionare Sorin Braileanu Sorin Braileanu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum putem pastra secretarul sef pe aceeasi functie, daca persoana in cauza indeplineste conditiile de pensionare la limita de ... (vezi toată discuția)