avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este corecta interpretarea stagiului total de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este corecta interpretarea stagiului total de cotizare?

In perioada 1998-2012 am avut un contract de munca cu norma partiala (4 ore), suplimentar fata de contractul cu norma intreaga, pe care il aveam deja la ora respectiva. astfel incat acest contract de munca nu a fost inscris in Cartea de Munca depusa la angajatorul principal. La pensionare din aceasta perioada lucrata nu mi-a fost recunoscuta decat perioada 2003-2012, cea care era cuprinsa si in evidenta Revisal, in baza noii legislatii, care presupune schimbarea paradigmei de luare in considerare, plata tuturor contributiilor pentru fiecare loc de munca, desi la calculul pensiei, pentru perioada corespunzatoare noii paradigme, nu se ia in calcul in mod distinct aceasta perioada, ci doar se consemneaza venitul realizat. Asa este normal si corect?
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2023
Florentin_Tache, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:40, 18 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista noua legislatie ...pentru perioda 1998-2003 ce motiv au avut de a nu va lua in considerare perioada/venitul respectiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata vechime pt. pensie Retardila Retardila Buna ziua! Din diverse motive intre 1998 si 2000 am fost nevoit sa-mi intrerup cotizarea la Fondul de pensii.... Prevederile legale imi permit sa platesc ... (vezi toată discuția)
Ruperea contractului individual de munca inaintea datei de inceput mihaela dobre mihaela dobre Buna ziua, Am acceptat o oferta de a lucra pentru o companie noua si am semnat contractul individual de munca. Problema este ca am primit si o alta oferta ... (vezi toată discuția)
Munca ..... ..... Buna momentan lucrez 4 ore la un.loc de munca as dori sa ma angajez la un alt loc la 8 ore ,si dupa aceea sai dau demisia de la primul loc poate afla ... (vezi toată discuția)