avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In data de 15.07.2023 chiriasul de cetatenie straina a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In data de 15.07.2023 chiriasul de cetatenie straina a plecat ...

In data de 15.07.2023 chiriasul de cetatenie straina a plecat din Ro si nu s-a mai intors. Eu i-am strans bagajul si am anuntat-o telefonic pe doamna care tine legatura cu familia lui dar nu vrea sa ia bagajul iar nici eu nu am unde sa-l tin. Nu am o adresa a doamnei sa-i trimit o scrisoare recomandata. Legal , cat timp trebuie sa-i tin bagajul? Nu are obiecte de valoare doar haine si un calculator
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:33, 21 Noiembrie 2023
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti un proces verbal cu ce ati găsit, poze etc si valorificati-le daca puteti, daca nu, la gunoi. Nu sunteți obligata sa le țineți, le puteți considera abandonate.
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca gest de bunăvoință, vă recomand ca, pe lângă ce v-a recomandat gi-jane2, să păstrați HDD-ul, în caz că are date importante pe el; fiind vorba despre un desktop, nu vă trebuie decât o șurubelniță pentru asta.

gi-jane2 a scris:

Faceti un proces verbal cu ce ati găsit, poze etc si valorificati-le daca puteti, daca nu, la gunoi. Nu sunteți obligata sa le țineți, le puteți considera abandonate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere vizita tel aviv angelhorvat angelhorvat Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Mama mea a plecat astazi in Israel in vizita pentru 14 zile, (bilet cumparat dus-intors cu compania aeriana a ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfaturi legat de iesirea din indiviziune cu rude instrainate avocado_toast avocado_toast Am nevoie de sfaturi legat de iesirea din indiviziune cu niste rude cu care sunt instrainata. Este necesar putin context pentru ca este o situatie foarte ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Amelie_ro Amelie_ro Sunt divortata de cativa ani si mi-a fost incredintat spre crestere si educare copilul minor.Tatal era rezident in USA la momentul divortului si in prezent ... (vezi toată discuția)