avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, am lucrat 2 ani la Intrepr. de constructii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, am lucrat 2 ani la Intrepr. de constructii si montaj ...

Buna seara, am lucrat 2 ani la Intrepr. de constructii si montaj siderurgic Calarasi , 1982-1984 incadrata ca inginer cu atributii de maistru ,cls 18. Am solicitat adeverinta de grupa si venituri de la societatea care detine arhiva oficial. Intrebarea mea este : daca solicit recalcularea pensiei avand grupa 2 voi obtine o majorare a pensiei cf. legii? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: oxi , utilizator 20:07, 18 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Daca vi se va recunoaste adeverinata, veti primi o majorare de punctaj de 25% pentru acea perioada.
Multumesc mult, o seara frumoasa va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as dori sa obtin o adeverinta privind grupa si sporurile ... oxi oxi BUNA ZIUA AS DORI SA OBTIN O ADEVERINTA PRIVIND GRUPA SI SPORURILE ACORDATE LOCULUI DE MUNCA IN CARE AM DESFASURAT ACTIVITATEA RESPECTIV ,,INTREPRINDEREA ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare dodoambra dodoambra Buna ziua, Am 62 de ani inpliniti in octombrie 2013 (nascut in 1951) Sunt angajat din 1977 septembrie ca inginer. Repartitia am avut-o la o intreprindere cu ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata parțiala - acord im82 im82 Vă rog, am o întrebare: La solicitarea pensiei anticipate parțiale am primit Decizia care nu include și acordul și alte sporuri, pentru ... (vezi toată discuția)