avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Sunt profesor în învățământul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Sunt profesor în învățământul preuniversitar ...

Bună ziua
Sunt profesor în învățământul preuniversitar cu detașării succesive în interesul învățământului din 2017. ,fără întreruperi în activitate.
Doresc sa aflu dacă vaucherele de vacanta în valoare de 1450 lei care mi se cuvin ,cuprind 4 luni dintr-un an financiar și 8 luni din următorul an financiar.,corespunzător contractului încheiat cu angajatorul,pentru anul școlar..
Cui ma adresez dacă angajatorul refuza sa răspundă unei petiții în termen legal?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 19 Noiembrie 2023
Instantei de contencios administrativ in cazul liosei raspunsului la o petitie Voucherele se acordă pentru anul in curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vauchere vacanta 2023 buna ziua! lucrez in invatamant si am fost ... viceramo viceramo Vauchere vacanta 2023 Buna ziua! Lucrez in invatamant si am fost in activitate pana in decembrie 2022. Din decembrie am intrat in concediu de maternitate, iar ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să mă lămuriți în legătură cu următoarea ... Ogiolan Ioana Ogiolan Ioana Bună ziua. Vă rog să mă lămuriți în legătură cu următoarea situație. Lucrez în mediul privat cu o jumătate de normă și primesc bonuri de masă, ... (vezi toată discuția)