avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcții Buna ziua, am o casa de 7x10 si vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcții Buna ziua, am o casa de 7x10 si vreau sa ma leg ...

Construcții
Buna ziua, am o casa de 7x10 si vreau sa ma leg de aceasta pe toată lungimea, tot 7x10, apoi schimb acoperișul pe toată suprafața. Intrebarea mea este: Am sau nu nevoie de autorizație de construcție + proiect? Am întrebat la primăria de care apartin si acestia spun că legea care au anuntat o la tv, ca in limita a 150 m² nu ai nevoie de nimic, inca nu a fost publicată în monitorul oficial.
Va multumesc de ajutor!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:28, 20 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Daca de la primarie asa vi s-a spus,inseamna ca asa este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare casa prin schimbarea acoperisului si marirea spatiului locativ planoristul planoristul In cazul in care am autorizatie de constructie si certificat de urbanism as dori sa schimb acoperisul datorita faptului ca nu mai prezinta siguranta. Cu ... (vezi toată discuția)
Bună, 1.suntem obligați toți locatari sa plătim construcția ... dorana dorana Bună, 1.Suntem obligați toți locatari sa plătim construcția unui acoperiș pe bloc. Știu ca ii spațiu comun dar ne gândeam la izolație. 2.Daca da se ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie acoperis crinadum crinadum Buna seara, As dori un sfat competent in privinta interpretarii art 11 alin 4 lit a. din L50/1991 - \"Se pot executa fără autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)