Ma confrunt cu urmatoarea situatie: ANAF a pus poprire pentru o datorie la CAS de 1500 de lei din 2021 am dus acte la ANAF ca in Aprilie 2023 eram angajat si angajatorul a platit asigurarile de sanatate in locul meu.Pana am reusit sa duc actele angajatorul a oprit jumatate din suma si a virat-o in contul ANAF dupa depunerea actelor ANAF mi-a restituit banii si a dispus incetarea popririi insa angaiatorul in luna urmatoare a oprit rstul de suma ramasa din cei 1500.Am luat legatura cu ei si mi-au zis ca trebuie sa primeasca o hartie de la executor precum ca ANAF a suspendat poprirea, am fost la ANAF si acestia au spus ca nu imi pot elibera nici o hartie ca ei au operat in platforma online si au instintat angajatorul.Au trevut 15 zile de la plata salariului si banii tot nu i-am primit este vorba de o suma de aprox 700 lei.
Buns ziua, ANAF trebuie sa va elibereze o decizie de incetare a executarii silite. Formulati cerere in scris in acest sens, o depuneti la ANAF si obtineti numar de inregistrare.