avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ma confrunt cu urmatoarea situatie: ANAF a pus poprire ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: ANAF a pus poprire pentru ...

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: ANAF a pus poprire pentru o datorie la CAS de 1500 de lei din 2021 am dus acte la ANAF ca in Aprilie 2023 eram angajat si angajatorul a platit asigurarile de sanatate in locul meu.Pana am reusit sa duc actele angajatorul a oprit jumatate din suma si a virat-o in contul ANAF dupa depunerea actelor ANAF mi-a restituit banii si a dispus incetarea popririi insa angaiatorul in luna urmatoare a oprit rstul de suma ramasa din cei 1500.Am luat legatura cu ei si mi-au zis ca trebuie sa primeasca o hartie de la executor precum ca ANAF a suspendat poprirea, am fost la ANAF si acestia au spus ca nu imi pot elibera nici o hartie ca ei au operat in platforma online si au instintat angajatorul.Au trevut 15 zile de la plata salariului si banii tot nu i-am primit este vorba de o suma de aprox 700 lei.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:45, 20 Noiembrie 2023
Buns ziua, ANAF trebuie sa va elibereze o decizie de incetare a executarii silite. Formulati cerere in scris in acest sens, o depuneti la ANAF si obtineti numar de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, an primit o poprire in luna decembrie pe 15, direct in contul ... DanMog DanMog Buna ziua, An primit o poprire in luna decembrie pe 15, direct in contul Ing unde mi se vireaza salariu (asa am aflat, nu am avut idee de instintarile din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări ... dresdros12 dresdros12 Bună ziua! Am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări am găsit aceasta platformă, unde sper ca voi găsi răspunsuri la intrebarile mele. La data ... (vezi toată discuția)
Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana ... relusideri relusideri Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana fizica inregistrata fiscal. ANAF mi-a trimis poprire la angajator si la banca pe cont. ... (vezi toată discuția)