avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Tatăl meu a cumpărat pământul pe care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Tatăl meu a cumpărat pământul pe care a ridicat ...

Buna ziua. Tatăl meu a cumpărat pământul pe care a ridicat casa de la CAP. Aceasta bucata de pământ este din pământul tatului sau urmând ca CAP-ul sa ii returneze aceasta suprafața in o alta locație. Toate bune și frumoase pana in anul 2014 cind la primărie ni sa spus ca nu mai avem de plătit impozit pe terenuri ca acel teren pe care este casa nu aparține tatului meu . De la primărie mi sa spus ca nu exista decât soluția dări in judecată. Doresc o recomandare avocat Ploiești pe aceasta problema. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:06, 20 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Pe acest forum nu se recomanda avocati.Puteti alege dvs.unul din lista sau cautati in orasul in care locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in folosinta, dar fara acte ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Am cumparat anul acesta o casa cu teren in jud. Timis, in ideea de a construi candva, cand s-o putea, o casa noua. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Ce drept de mostenire mai are o nora? maria6684 maria6684 intr-o casatorie ca a avut loc in 1955 ,fata a venit cu 2 proprietati de pamant agricol ca zestre ..in 1961 sotul decedeaza si sotia ramane in casa socrilor ... (vezi toată discuția)
Titlul l-am obținut de la primărie fiind anunțată de cel care lucrează pamantul Badea maria ramona Badea maria ramona Cel care lucrează pământul e din satul unde a locuit strabunica mea părinții lui sunt tot de acolo din sat...dansul nea căutat și nea zis la telefon de ... (vezi toată discuția)