avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Daca esti plecat din locuinta pt 6 luni mai ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Daca esti plecat din locuinta pt 6 luni mai trebuie ...

Buna ziua,
Daca esti plecat din locuinta pt 6 luni mai trebuie platit administratorul pe aceasta perioada?
Multumesc f mult
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:06, 20 Noiembrie 2023
Faceți cerere la asociația de proprietari ,o sa fie trecuta o.persoane la întreținere urmând sa achitați doar cheltuielile pt cote comune.
Puteti lipsi si 6 ani, salariul administratorului se plateste pe cota parte indiviza, tine de de marimea suprafetei utile a apartamentului dvs. si intra intre cheltuielile obligatorii de platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis Norbert607 Norbert607 Buna ziua sunt locatar al unui bloc cu 4 etaje si in urma cu vreo doua saptamani a venit o grindina ce a distrus partial acoperisul. Blocul la constructia sa ... (vezi toată discuția)
Energia termica elaemma elaemma buna ziua am si eu o probleme , de ceva vreme nu am mai platit energia termica pt ca nu mi se pare corect avand in vedere faptul ca eu locuiesc la etajul 4 , ... (vezi toată discuția)
Suprafete utile diferite pentru apartamente de acelasi fel andrei_70 andrei_70 Intr-un bloc de 16 locuinte este posibil ca pe un tronson pe care se gasesc apartamente cu 2 camere sa aiba suprafata utila diferita desi apartamentele sunt ... (vezi toată discuția)