avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... SCHIMBARE NUME CETĂȚEAN STRĂIN
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

SCHIMBARE NUME CETĂȚEAN STRĂIN

Bună!

Am o neclaritate, pe care sper să mă ajutați să o elucidez:
În cazul în care soția moldoveancă (din R. Moldova) nu ia numele de familie a soțului, la căsătorie, adică îl păstrează pe al ei, i se va acorda permis de ședere pentru a putea sta în România?

Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
Cristinna14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristinna14 , utilizator 18:40, 20 Noiembrie 2023
Da. Indiferent de numele ales după căsătorie, permisul de ședere poate fi acordat.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in republica moldova olteanu1978 olteanu1978 Buna seara! Am dat cu capul in ,,tavan\'\' daca pot spune asa, nu pentru ca vreau sa ma insor, mai degraba pentru birocratia cu care ma confrunt. Am cunoscut o ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman+cetatean non ue in afara ue AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit. Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)