avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Se da următoarea situație. Medic ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Se da următoarea situație. Medic rezident an terminal, ...

Bună ziua!
Se da următoarea situație. Medic rezident an terminal, cu post la un spital de stat, dorește sa efectueze garzi la un alt spital, în timpul liber. Cu unitatea angajatoare inca nu a semnat contract de garzi. Poate fi acesta motiv de concediere?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 21 Noiembrie 2023
Nu este un motiv de concediere ..daca ar fi semnat cu unitatea angajatoare si refuza , da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numarul obligatoriu de garzi BogdanFlorin97 BogdanFlorin97 Buna ziua, conform Capitolului 2, ART 33(2) din Organizarea și efectuarea gărzilor în unități publice din sectorul sanitar, un medic rezident este obligat ... (vezi toată discuția)
Bursa medic rezident avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Am intampinat o problema cu salarizarea si as dori ajutorul/sfatului cuiva capabil sa ma ajute. Sunt medic rezident si recent am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in ianuarie 2018 am semnat un contract de muncă ... adi.h adi.h Bună ziua, In ianuarie 2018 am semnat un contract de muncă pe durata nedeterminata (la un spital de stat) pentru un post de medic rezident, urmând ca ... (vezi toată discuția)