avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fetitei mele de 5 ani i au fost furati cerceii intr un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fetitei mele de 5 ani i au fost furati cerceii intr un magazin ...

Fetitei mele de 5 ani i au fost furati cerceii intr un magazin cu camere de supravegere video, aceasta fiind ademenita sa i arate niste jucarii intr un colt unde camera nu putea inregistra. Am chemat politia, dar asupra inculpatei nu s a gasit cerceii furati. Control corporal nu a fost facut, intrucat erau doar agenti de gen mascultin. La sectie nu era nimeni la departamentul judiciar. Pot depune plangere in alta localitate intrucat aici inculpata are rude in politie? Se ia in calcul spusele fetitei care a simtit cum i a umblat la ureche? Se considera martor o persoana ce a vazut scena de la jumatate in timp ce copilul plangea dupa cercei?
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2023
Modlore, utilizator
Cel mai recent răspuns: Modlore , utilizator 23:36, 21 Noiembrie 2023
Precizez ca fetitei i s a pus si o esarfa la gat pentru proba de catre inculpata pe motiv ca sa si faca o idee daca s ar potrivi nepoatelor ei fara sa ceara acordul meu. Se considera ca minorul era lipsit de aparare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema acuzatie furt carrefour cloudabz cloudabz Acum 2 saptamani am fost carrefour sa facem cumparaturi eu si prietena mea,ne-am terminat cumparaturile si le-am dus la masina dupa care am intrat inca odata ... (vezi toată discuția)
Bataie - pareza nerv optic AnnaMariaFlorea AnnaMariaFlorea Buna ziua. Am si eu o problema. Acum o saptamana am fost intr-un club (in Bucuresti). La un moment dat m-am dus sa cumpar o bere de la bar pentru un prieten, ... (vezi toată discuția)