avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am fost data în judecata de rsd pentru televiziune ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am fost data în judecata de rsd pentru televiziune ...

Bună ziua! Am fost data în judecata de rsd pentru televiziune și internet, țin sa menționez ca eram la 0 cu ei dar în 20.12.2020 am decis sa plec în străinătate și sa opresc contractul cu ei deoare-ce am zis ca nu o sa ma mai întorc în tara am fost la ei am vorbit am spus foarte clar ca eu sunt la 0 și vreau sa opresc tot ce am de la RDS și sa înmâneze bunurile de la ei iar ei au zis ca nu se poate sa închidă atunci contractul și sa vin în ianuarie sa îl închidă și le-am zis ca din motive personale nu o sa ma mai întorc sa îl oprească acum și ei au zis ca nu se poate am lăsat asa și am plecat iar după un an de zile ma trezesc cu un plic de la ei ca am de plătit 600 de lei taxe ca nu se mai plătește facturi ceva de genul... iar acum în 2023 am primit ca sunt Dat in judecata la tribunal cu suma de 800 și ceva de lei ce pot sa fac, nu este vina mea ca ei nu a oprit atunci contractul problema este ca am casa pe numele meu și mi-e sa nu se întâmple ceva cu tribunalul acesta nu am mai trecut prin asa ceva pana acum!
Cel mai recent răspuns: &&@@ , utilizator 12:49, 24 Noiembrie 2023
Buna ziua, este vina dvs ca nu v-ati asigurat ca ati incetat contractul. Puteti face intampinare, poate o parte din sume sunt prescrise. Si ar trebui sa reziliati contractul ca sa nu va mai treziti pe viitor cu alte sume de plata.
contractele de servicii electronice se confirma la 30 zile in caz de incetare voita
Bună ziua, va mulțumesc frumos am vorbit cu ei la telefon și au zis ca acum este doar începutul de proces doar ce au depus dosarul si se mai poate rezolva fără instanta dacă plătesc cât mai repede, o sa plătesc sa se termine o data si după o sa ma duc sa opresc contractul va mulțumesc frumos o zi buna!

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, este vina dvs ca nu v-ati asigurat ca ati incetat contractul. Puteti face intampinare, poate o parte din sume sunt prescrise. Si ar trebui sa reziliati contractul ca sa nu va mai treziti pe viitor cu alte sume de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata abonament tv Andrei31 Andrei31 Buna ziua.Acuma 1 an si ceva am incheiat un contract de 2 ani cu RDS RCS la care am luat si un telefon mobil.Din cauza unor motive personale am incetat sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in februarie 2022 am plecat in străinătate împreuna ... Iris2022 Iris2022 Buna ziua , in Februarie 2022 am plecat in străinătate împreuna cu soțul și copii din motiv financiar , 2 luni ( Februarie și Martie ) nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata abonament tv Andrei31 Andrei31 Buna ziua.Acum un an si ceva in urma am facut un contract la RDS dupa 4 luni am refuzat sa mai platesc.Acuma cateva zile am primit de la tribunal un plic in ... (vezi toată discuția)