avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Până la adoptarea legii 296 /2023, am ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Până la adoptarea legii 296 /2023, am ocupat prin ...

Bună ziua! Până la adoptarea legii 296 /2023, am ocupat prin concurs funcția publică de șef birou din anul 2016. Urmează reorganizarea iar în condițiile înființării unui serviciu cu funcție vacanta de șef serviciu,, înțeleg din Art. XVIII, alin. 2, al Legii 296/2023, că am prioritate în ocuparea funcției de conducere de șef serviciu, îndeplinind condițiile de studii și vechime. Este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 26 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este corecta interpretarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legea 296/2023 la art xviii ,alin.(2) "personalul încadrat ... Maria2024! Maria2024! In Legea 296/2023 la art XVIII ,alin.(2) \"Personalul încadrat în funcția publică de șef birou beneficiază de toate drepturile legale odată cu ... (vezi toată discuția)
Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)
Numirea functionarilor publici unroman unroman va rog sa-mi spuneti daca, in situatia reorganizarii institutiei publice, atunci cand sunt respectate cerintele art 100 din 188/1999 r2 , un sef de serviciu ... (vezi toată discuția)