avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna am si eu o intrebare fratele meu a divortat de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna am si eu o intrebare fratele meu a divortat de sotie au ...

Buna am si eu o intrebare fratele meu a divortat de sotie au decis sa divorțeze amiabil din cauza băiatului care îl au împreună soția la lăsat pe fratele meu pe motiv ca vrea libertate ca ea nu sia trăit viața și ca nu îl mai iubește în toți ani aceștia fratele meu a făcut o casa și din păcate neștiind ce îl așteaptă a trecuți și pe fosta soție în contractul casei pe care a făcut-o aproape singur ei sunt de 1 an divorțați și ea a părăsit domiciliul sa mutat in
hirie su noul ei iubit ea are tutela la băiatul de 7 ani pe care la lăsat la fratele meu și îl cauta ocazional acuma a spus ca ii trebuie drept din casa eu nu contribuie cu nimic în creșterea și întreținerea copilului nici financiar nici la creșterea lui ce e de făcut trebuie sa ii dea ceva fratele meu e obligat sa ii dea ceva?
Cel mai recent răspuns: cosmin2005 , utilizator 23:40, 23 Noiembrie 2023
Da bunul dobândit în timpul căsătoriei e bun partaja îl. Se pleacă de la. Premisa 50% fiecare.
El trebuie să aducă dovezi ca a produs 80-90% din bani pe perioada căsătoriei.
Dar cine cere partajul ala trebuie să plătească taxa de timbru și cauțiunea și e la valoarea casei. Nu cred ca are banii plus 3-5 ani de judecata apel și font.
Să se pregătească fratele de 5-7000 euro procesul dacă dovedește ca a câștigat 90% din bani în timpul căsătoriei o să câștige el 75-80% din casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - confirmare sau infirmare Buna ziua tuturor. Am o scurta intrebare la scenariul urmator: sotia se hotaraste sa divorteze pe motiv ca nu isi mai iubeste sotul (care este avocat, apropo), ... (vezi toată discuția)
Divort,drepturi,obligatii tundyuta tundyuta Buna ziua.Am si eu o intrebare pt fratele meu care e in divort,a ramas cu un copil in grija pana se finalizeaza si sa speram ca va ramane la el,caci cea care ... (vezi toată discuția)
Partaj vlad09 vlad09 Buna ziua! Am si eu o intrebare?Daca ma puteti ajuta: -am fost casatorit 5 ani cu fosta sotie dar am trait in Grecia nu am facut nimic in preuna am incercat ... (vezi toată discuția)