avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Inregistrare in Bucuresti a certificatului de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Inregistrare in Bucuresti a certificatului de casatorie incheiat ...

Inregistrare in Bucuresti a certificatului de casatorie incheiat in Olanda
Buna ziua Baiatul meu este in Olanda de 6 ani.In 2022 s-a insurat,iar sotia este filipineza.Din cauza unor greseli de nume, nu a putut inregistra casatoria la Ambasada Romaniei in Olanda.. Acum imi face mie procura sa-i inregistrez casatoria.in Bucuresti.Va rog sa imi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez si la ce institutii sa ma duc.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 12:35, 24 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trancrierea se efectuează la locul de domiciliu al fiului dvs. , sau , dacă nu mai are domiciliul în țară, la ultimul loc de domiciliu avut în România.
Mergeți la starea civila de acolo și cereți informații, documentele diferă în funcție de statul unde s-a încheiat căsătoria.
Cu titlu de exemplu, puteți verifica pe site-ul celor de la Sectorul 1 [ link extern ] / .
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2023
georgiana.td, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat nastere mihaiporumboiu mihaiporumboiu Buna ziua.Sunt in olanda de 10 luni si iubita mea a nascut in decembrie iar eu nu am putut sa recunosc copilul dupa nastere.in luna septembrie am fost la ... (vezi toată discuția)
Obligatia ambasadei Noeme Noeme Buna ziua as dori sa stiu daca in situatia in care Ambasada refuza sa trimita un act de casatorie pentru modificare exista o lege prin care poate fi ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere fara diacritice dar numele mamei cu diacritice gabriela1819 gabriela1819 Vreau sa stiu si eu daca cineva a mai intalnit o situatie ca a mea: certificatul fetitei mele este eliberat de ambasada Romaniei la Dublin iar numele de ... (vezi toată discuția)