avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Verificare archiva cotizare fond pensii privat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Verificare archiva cotizare fond pensii privat

Fondul privat de pensii AVIVA, si-a schimbat numele de multe ori in timp din diverse motive, actualul Metropolitan Life.
Sunt cotizant la acest fond de pensii din 2008, problema este ca la Meropolitan Life apar cu cotizatie incepand din Februarie 2013, asta insemnand ca lipsesc aproape 6 ani de cotizare. Ce pot face in acest caz. Cum se poate verifica acest lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 20:44, 25 Noiembrie 2023
Aveți dovada cotizațiilor pentru cei 6 ani? Le puteți face o adresa și sa anexati copie după dovezi. Poate se rezolva astfel. Dacă nu, prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit azi prin posta decizia de pensionare pt. ... tomyblue tomyblue Buna ziua, am primit azi prin posta decizia de pensionare pt. limita de varsta, cu drepturile stabilite de la jumatatea lunii mai cand am implinit varsta de 65 ... (vezi toată discuția)
Retragere fond pensie facultativa ing nuga nuga Buna ziua, anul trecut am fost disponibilizat de la hidroelectrica din cauza insolventie si doresc sa retrag suma stransa in fondul de pensii facultativa de la ... (vezi toată discuția)
Pensie privata aurorandrasoni aurorandrasoni In 2008 cand era obligatorie pt angajatii pana in 35 ani alegerea unui fond privat de pensii, eu aveam 36 ani si nu am fost intrebata si nici nu am solicitat ... (vezi toată discuția)