Ca unic mostenitor al tatalui meu , care a facut contract de intretinere si vanzare unei familii , 3/4 pentru intretinere si 1/4 prin vanzare , am obtinut rezolutiune contract de intretinere dar nu si pentru 1/4 care are act de vanzare-cumparare.
Contractul de vanzare-cumparare e anulabil daca pretul platit e mult diminuat fata de cel real. Daca prin calcule facute dupa tabelul notarilor am aratat ca pretul este de cinci ori mai mic, nu se poate anula acest contract? Ce trebuia sa mai demonstrez?
Ca mostenitor rezervatar nu pot face nimic? Nu beneficiez de rezeva succesorala?
Se putea anula si contractul de vanzare-cumparare in situatia in care demonstrez ca tata nu avea discernamant la 91 ani, cu certificat de handicap ca nevazator si altul pentru traumatism cranio-cerebral si o multime de alte boli, respira cu aparatul de oxigenoterapie, AVC, lacunarism cerebral, atrofie corticala, hemipareza dreapta, bradipsihic bradilactic, handicap senzorial adica nu vedea, nu auzea, dar a semnat un contract si avea discernamant...la 91 ani...Au scos certificat medico-legal fals, incerc sa dovedesc asta cu actele medicale care spun cu totul altceva decat spune certificatul medico-legal. Au adus doi martori mincinosi, dovediti in instanta, si acest certificat medico-legal fals .
De asemeni este anulabil contractul de vanzare-cumparare in situatia in care pretul platit este mult disproportionat fata de cel real. Este de 5 ori mai mic, dar nimeni nu vede nimic, justitia e oarba sau mituita.
asa presupun ca va fi, 20-30 mii euro. pt 1/4 din casa. ei au platit 30 mii lei, banii din casa, din pensia tatalui meu. Instanta a decis doar ca am 3/4 eu si 1/4 ei, din casa tatalui meu. La 91 ani sa semnezi un astfel de contract, cu doua certificate de handicap, de nevazator si de traumatism cranio -cerebral si multe alte boli, un Alzheimer pentru care nu este diagnostic desi avea toate simptomele, Acum sunt in penal cu aceasta familie. pe 4 ian 2014.
În penal pentru ce fel de capete de acuzare`? Este vorba de anchetă la procuror/poliție, sau ați ajuns în faza de proces în instanță`?
Știu că în penal durează ani de zile numai ancheta cazului, apoi urmează procesul dacă procurorul nu clasează dosarul.
Procurorul a trimis deja dosarul în instanță`?