avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... VALABILITATEA COPIEI DE BULETIN LEGALIZATE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

VALABILITATEA COPIEI DE BULETIN LEGALIZATE

Am copie de buletin a mamei mele de 85 de ani, legalizata la notar din anul 2023, care am prezentat-o la plata facturilor curent si gaz, plata efectuata cu cardul de energie, cel de 700 de lei, pentru care doamnele de la posta au refuzat sa accepte plata deoarece sustin ca fotocopia actului de identitate legalizata la notar nu este valabila deoarece mama poate fi decedata si posibil acea copie legalizata sa nu mai fie valabila. Mentionez ca locul de consum este pe numele si adresa ei, ea locuieste singura, traieste, mortii nu au consum de energie, doar ca nu este capabila la varsta ei sa se deplaseze personal, asa cum doresc doamnele de la posta Romana.
Este valabila copia de buletin legalizata si daca este valabila la insotirea platii facturilor curent si gaz. Consider ca ca aceste doamne dau dovada de incompetenta si doresc sa depun o plangere impotriva acestora. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2023
PUSA.ES, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:04, 26 Noiembrie 2023
Copia e valabila, dsr nu va puteti prezenta dvs cu ea, ci ori mama, ori cu procura de reprezentare.
Nu știu daca e posibil sa încercați la alta unitate postala.
Mai exista varianta sa explicați situația și cu putina bunăvoința sa se poată, la modul ca poate verifica poștașul cand vine cu pe site sau recomandate în bloc sa treacă și pe la ea sa vada ca e vie și imediat sa mergeti la.posta.
Sunt precauți pt ca se trezesc cu reclamații după ce au vrut sa ajute cu diferite ocazii, pe încredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate valeria_2019 valeria_2019 Buna seara! Sunt proprietara unui imobil in care locuiesc impreuna cu mama mea si cu concubinul ei. As dori sa intreb, in conditiile in care mama mea are ... (vezi toată discuția)
Succesiune criscris77 criscris77 Tatăl meu a decedat în luna februarie.El s-a despărțit de mama mea când eu eram f mica si s-a recăsătorit cu o doamna.aceasta doamna a decedat cu doi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)