avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

am citit in forum despre un subiect ce ma intereseaza,dar inca nu am dat de raspunsul exact.sant in divort.la despartire am ramas cu credite facute impreuna,dar eu sant titularul,si am cazut de acord cu fosta ca am sa-i ajut dar mai putin.legea ma poate obliga sa platesc pensie alimentara ptr aceasta perioada ,adica de la despartire pana la hotararea de divort?depinde de declaratiile facute de ea?poate a cazut deacord cu asta,ptr a-mi face pb mai tz...
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 19:53, 31 Ianuarie 2010
ati discutat despre incredintarea minorului, asa cum era normal? in momentul discutiei despre incredintare, trebuie/a stabilita si pensia.
de fapt, in ce stadiu sunteti?
din momentul in care se stabileste cui ii va fi incredintat minorul, celalat parinte ii va plati o pensie alimentara, pana la 18 ani iar daca isi continua studile, pana la terminarea lor dar nu mai mult de 26.
copiii,2,vor ramane cu mama.eu doream sa aflu daca ma poate obliga sa platesc pensia ptr acest timp de la despartire pana la hotararea de divort.in martie avem infatisarea la proces.primul termen.nici nu stiu ce sansa sant sa se termine din primul termen.eu nu ma voi prezenta,iar cererea a depus-o ea.nu sant in tara,multumesc
Buna seara!
Daca mama cere pensia alimentara de la introducerea actelor de divort, atunci veti plati de la inceput.
Daca nu, atunci veti plati de cand se va da hotararea definitiva si irevocabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort alexandrav alexandrav fratele meu este casatorit de 1 an si putin.casnicia nu nu mai merge.vrea sa divorteze...ea spune ca este deacord cu divortul...dar ea mai este si gravida in ... (vezi toată discuția)
Procura adno adno buna seara ma numesc A.D sunt divortata din anul 2004 ,am un baiat de 11 ani iar tatal copilului plateste decat pensia alimentara in rest nu este interesat de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara inainte de divort? est est Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu aceasta problema. Vineri, 05.11.2010, am termen sa depun intampinare la cererea “sotiei” mele. In ... (vezi toată discuția)