avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adoptie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adoptie

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o intrebare.Suntem o familie care doreste sa adopte avand atestatul deja.Cei de la directie ne-au spus ca ne putem cauta si singuri copilasul.
Acum o cunostiinta de-a mea care doreste sa adopte si ea a vazut doi copii dar nu au corespuns cerintelor ei si atunci ne-a spus noua despre ei si noi deja ne-am indragostit de ei.Vrem sa-i vedem insa nu stim cum sa pocedam.
Noi avem atestat pentru un singur copil insa nu cred sa fie o problema ca am gasit doi.
Cu cine trebuie sa vorbim?Cu cei de la DPC?Ce sa le spunem ca am gasit copii dar noua nu ne-au fost prezentati?Sau cum sa abordam problema.Ne dorim enorm sa ajungem la ei urmand calea legala evident.
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Adoptie copil din afara casatoriei flory_eu flory_eu Buna seara,am nevoie de de sfaturi si indrumari va rog pe cei care pot sa=mi dea niste raspunsuri Acum 13 ani am nascut un copil dintr-o relatie de concubinaj ... (vezi toată discuția)
Ajutor crestere copil jodi2440 jodi2440 Buna ziua! Am si eu nevoie de sfatul dv intr-o privinta.Am 2 copii,sotia a murit anul trecut din motive de sanatate..am servici si timpul nu-mi permite sa ... (vezi toată discuția)
Vrem sa adoptam o fetita david monica david monica eu si sotul meu asteptam un copil de 4 ani, acum urmez un tratament, dar ne am gandit si la adoptie. acum 2 zile am cunoscut din intamplare o viioare mamica ... (vezi toată discuția)