avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara , ce pot să fac in următoarea situație? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara , ce pot să fac in următoarea situație? Am divorțat ...

Bună seara , ce pot să fac in următoarea situație? Am divorțat , am renunțat la câte un imobil fiecare , dar au rămas încă trei imobile. Problema mea este ca fosta sotie a luat toate actele din casa , inclusiv acte personale . Livret militar , diplome etc ., ce pot să fac sau ce este de făcut în această situație ? Multumesc anticipat pentru răspuns. O seară bună .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți începe sa faceți demersuri pt a obține duplicate de pe actele respective.Sa i faceți plângere soției pt ca a sustras actele e dificil de dovedit și soluționarea va dura foarte mult.Mergeti la un av,povestiți situația vedeți ce variante sunt,o notificare către soție etcetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare imobil abuzivă RicaRamurica RicaRamurica Stra-stră bunica mea a fost naționalizată de comuniști în 1950. Ea a avut ai multe moșii si imobile naționalizate de comuniști prin 1945, 1949, 1950. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am depus recent actele de divort,plus evacuare(avem ... licavalentin66@gmail.com licavalentin66@gmail.com Buna ziua,am depus recent actele de divort,plus evacuare(avem un copil de 6 ani,ia mai are o fata de 12 ani din alta casatorie)sub nici o forma nu mai putem ... (vezi toată discuția)
Divort complicat Sarazinne Sarazinne Povestea mea e mai lunga si destul de complicata.M-am casaturit in SUA pe 7 martie 2007. Dupa o casnicie dificila presarata cu multe aspecte negative, in ... (vezi toată discuția)