avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Detin o vulcanizare ( I.F.) din anul 2013
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Detin o vulcanizare ( I.F.) din anul 2013

Detin o vulcanizare ( I.F.) din anul 2013,la care lucram cand avem disponibilitate eu care sunt pensionar, fiul meu care are contract de munca in alta parte si celalalt fiu care nu are contract de munca, platim taxe in sistem real, venitul pe an este in jur de 15000 lei/an. Ma intereseaza daca suntem obligati prin lege sa avem carte de munca la vulcanizarea acasta. Multumesc si astept cu interes raspunsul d-v.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Stefanescu Eugenia , utilizator 10:54, 28 Noiembrie 2023
Dacă cele trei persoane apar trecute în acordul de constituire semnat la înființarea IF și depus la Registrul comertului și lucrează acolo, nu trebuie contracte de munca.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Va multumesc pentru informatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi pentru infiintarea unui pfa Kosmo Kosmo Buna ziua, Tocmai ieri am primit CUI-ul in cazul unui PFA si stampilele. As vrea mai intai sa prezint cum am infiintat PFA-ul si cat timp mi-a luat ( pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa multiplicare si vanzare carti etudor etudor Sunt pensionara din invatamant,absolventa a Institut pedagogic de 2 ani si vreau sa infiintez un/o PFA avand ca obiect de lucru colaborarea cu o firma ce ... (vezi toată discuția)
Pensionar anticipat si pfa lulu58 lulu58 Un pensionar (anticipat) cu o pensie de 350 de lei, ce detine un PFA cu un venit anual intre 1000 si 2000 de lei, poate incasa in continuare pensia? (vezi toată discuția)