avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata amenda viteza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata amenda viteza

Buna ziua!

Am depus o contestatie pentru anularea unui proces verbal (amenda pentru viteza) si daca as avea castig de cauza, as putea recupera amenda platita? Sau e mai bine sa nu plătesc amenda si sa astept finalizarea procesului?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: dobosancamelia25 , utilizator 14:20, 28 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine e sa platiti la jumatate din minim, daca pierdeti procesul/procesele nu veti mai avea ocazia (o veti plati intreaga), daca veti cistiga puteti sa va recuperati banii in baza art. 168 din codul de procedura fiscala, de la administratia financiara a primariei.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
latka, utilizator
Va mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit 1/2 din amenda la legea circulatiei pot sa-mi recuperez banii daca castig procesul ?am facut o plangere in instanta prin care cer anularea procesului ... bobota viorel bobota viorel Am facut o plangere in instanta prin care cer anularea procesului verbal de contraventie ptr. nerespectarea O.U.G 195/2002 .Valoarea amenzii e 580 lei. Daca ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie - viteza nespecificata in pv sandreuta sandreuta Buna ziua. Am fost oprit de un echipaj de politie dotat cu radar. Mi s-a comunicat ca aveam viteza de 79km/h in localitate cu limta de 50km/h. I-am dat ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii concomitent cu depunerea plangerii la judecatorie Stefan Plama Stefan Plama Buna ziua, stimati avocati! Am fost oprit de Politia Rutiera cu viteza peste limita. Am primit procesul verbal in mana, unde se spune ca trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)