avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , poate mă lămurește cineva că sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , poate mă lămurește cineva că sunt nelămurit ...

Buna ziua , poate mă lămurește cineva că sunt nelămurit , sunt in spital internat cu pneumonie din data de 25 nov 2023 probabil până pe 10 dec 2023 , am anunțat angajatorul din prima zi de situație , astăzi primesc telefon că dacă nu aduc până mâine CM mă vor pune luna asta in fara plata pe luna noiembrie ..... este posibil așa ceva ? Medicalul mi se va elibera la ieșirea din spital și pe noiembrie și pe decembrie... Pot să mă pună în fara plata ? Au chiar personal așa prost informat sau necalificat să poată rezolva problema asta ?!
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
Fmrs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fmrs , utilizator 21:06, 28 Noiembrie 2023
Buna seara!
Nu aveti ce concediu medical sa duceti din moment ce sunteti in spital.Daca va pun nemotivat,zilele absente se vor motiva cu iesirea din spital si concediul medical ce urmeaza externarii.
Salariatul are obligația de a prezenta angajatorului certificatul de concediu medical până cel mai târziu la data de 5 a lunii următoare celei pentru care a fost acordat concediul, cu anumite excepții expres prevăzute de lege.
Mulțumesc , sunt ușurat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare concediu medical catre angajator ioanacm ioanacm Buna ziua, m-am batut de urmatoarea situatie la locul de munca: am fost internata in spital de la sfarsitul lunii noiembrie (ziua 30) pana in decembrie. De la ... (vezi toată discuția)
Depunere concediu medical serviciu ContSters213025 ContSters213025 Am fost internata in spital in perioada 23.11 - 2.12. Pe langa aceasta perioada de concediu initiala, mai am date de catre spital inca 14 zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical cocochannel cocochannel Buna ziua. Din data de 19 octombrie sint in concediu medical.La data respectiva am anuntat telefonic despre acest lucru,deplasarea mea nefiind posibila ... (vezi toată discuția)