avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu exista nici o institutie care sa stie domiciliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu exista nici o institutie care sa stie domiciliul unui roman stabilit in Spania?

Sunt divortata de 1 an si jumatatae iar de cand s-a stabilit pensia lunara aceasta fiind de cca 32 luni de platit fostul sot nu a dat nici un semn evitatand sa vorbeasca cu mine.Nu sunt intereseata sa faca puscarie pentru ca e dreptul copilului(pensia alimentara)ci sa o plateasaca.
Ce pot face in acest caz deoarece nu stiu adresa lui ci doar tara unde domicileaza?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:20, 31 Ianuarie 2010
ii faceti plangere penala ca numai asa il va putea cauta politia.
sau ii puteti face actiune in instanta.

dvs ca simplu cetatean, nu veti obtine niciodata datele exacte ale lui, deoarece sunt confidentiale. de exemplu daca intrebati daca el este in tara X si ce adresa are, vi se raspunde ca da, este in aceasta tara dar nu vi se da adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara fostul sot in puscarie marafx2007 marafx2007 Bunaziua Sunt divortata din 2011. Fostul sot este inchis pentru omor deoarece si-a ucis amanta. pensia alimentara pentru minora care imi este incredintata a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor. alexandra_campeanu alexandra_campeanu Buna-ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Fostul meu concubin, tatal copilului meu in varsta de 8 ani mi-a platit timp de 1 an de yile numai 32 lei lunar, ... (vezi toată discuția)
Divort cu urmari in israel marap marap -Cetatean roman si israelian, in 2005, se casatoreste in Romania cu o romanca, pleaca in Israel, ea naste in Romania, el le face chemare si sotia si copilul ... (vezi toată discuția)