avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Intrebare in legatura cu vanzarea digitala
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Intrebare in legatura cu vanzarea digitala

Buna seara, am o intrebare, daca imi fac cont pe o platforma de jocuri si imi vand contul pe o perioada nedeterminata la multe persoane cu scopul de a recupera banii bagati in toate jocurile de pe cont, se sanctioneaza cu ceva? Scopul este sa recuperez banii si sa imi cumpar alte jocuri si tot asa, fara sa fac profit. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adi_racu , utilizator 23:59, 28 Noiembrie 2023
orice venit obtinut este impozabil si trebuie declarat la Fisc. nedeclararea este evaziune fiscala. depinde si de sumele in discutie, precum si de periodicitatea incasarilor. scopul declarat de dvs e irelevant
multumesc pentru raspuns, am crezut ca incalc ceva articol din legea de copyright.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa programez un joc,apoi sa il vand; impozitare thelonevolk thelonevolk Bună seara, avocatnet.ro Am și eu o întrebare și doresc răspunsuri de la oameni care au mai lucrat cu situații de genul preferabil. Doresc, ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nedeclarat, chirias neplatitor adinamiti adinamiti Chirias rau platnic, nu a platit nici chirie, nici cheltuielile de intretinere. Contractul nu a fost declarat la fisc. Se pot plati impozitele ... (vezi toată discuția)
Administrator srl vine bun si incaseaza pretul editholivia editholivia Un administrator al unui srl poate sa vanda un bun al societatii si sa incaseze pretul vanzarii in contul personal si nu in contul bancar al societatii? (vezi toată discuția)