avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt nerezolvat, Doresc sa va prezint în 3 cuvinte o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt nerezolvat, Doresc sa va prezint în 3 cuvinte o situație cel ...

Bună ziua,

Doresc sa va prezint în 3 cuvinte o situație cel puțin bizara. Acum 2 ani mi-a fost furat telefonul. Autorul era identificabile foarte ușor după nr de înmatriculare al auto pe care îl conducea. Atât auto cât și fapta în sine au fost suprinse pe camere de supraveghere și duse ca proba la dosar. Au trecut 2 ani și nimic. Din câte știu după 3 ani fapta se prescrie. Ce pot face sa urgentez situația?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:52, 29 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie sa formulati contestatie privind durata procesului iar instanta de judecata va stabili un termen in care urmarirea penala trebuie finalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare mijloace fixe Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As avea nevoie de opinii in urmatoarea speta: Noi am cumparat camere cu termoviziune, care sunt niste dispozitive optice folosite pentru ... (vezi toată discuția)
Utilitatea unei inregistrari de camera auto CristiDumi CristiDumi Buna ziua Detin de peste 3 ani o camera video de inregistrat din masina (dash-cam). Cu foarte mare intarziere, recunosc :(, mi-am pus problema utilitatii ... (vezi toată discuția)
Masina furata din 2010 din ungaria, in cat timp se prescrie in romania? Acidutzu123 Acidutzu123 In aprilie 2010 am cumparat o masina care ulterior la RAR sa dovedit furata din Ungaria in baza de date INTERPOL. Am fost etichetat ca si cumparator de buna ... (vezi toată discuția)