avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Am 64 de ani si indeplinesc la aceasta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Am 64 de ani si indeplinesc la aceasta data toate ...

Buna seara,
Am 64 de ani si indeplinesc la aceasta data toate conditiile pentru a iesi la pensie la limita de varsta, insa as mai putea ramane in campul muncii.
Care este modul de calcul al pensiei de la 01.01.2024?

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:27, 30 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Același până la 31/08/2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata fara penalizare catalinaelenavochita catalinaelenavochita mama mea e nascuta in August 1961, activez in campul muncii de 32 de ani. Varsta standard de pensionare este 62 ani si 1 luna. Are grupa a II-a care-i reduce ... (vezi toată discuția)
Despre pensionare anticipata sau anticipata partiala veronella veronella buna ziua! as dori sa aflu, in numele mamei mele, raspunsul la o intrebare. e nascuta pe 17.05.1958. are 38 ani in campul muncii vechime cotizata din care 20 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala / pensie anticipata MargaretaC MargaretaC Bună seara, Am vârstă de 55 ani ( impliniti in august 2023) și 31 ani vechime în muncă, fara ani de grupe sau conditii de munca. Cand pot sa ies la ... (vezi toată discuția)