Am cateva intrebari referitoare la o "cerere de valoare redusa".
Este vorba despre niste documente pe care le-am primit de la judecatorie ca urmare dosarului inaintat acolo de cate o firma de recuperari creante.
Printre aceste documente se afla si un "Formular de raspuns" pe care eu trebuie sa il completez si sa il trimit inapoi la judecatorie.
Creanta este rezultata din cateva facturi de telefonie ale caror date scadente sunt urmatoarele: 16.12.2018, 17.01.2019, 16.02.2019. Facturi ce au fost chiar atasate la dosar de recuperatorul de creante.
Deci ultima factura emisa avand data scadenta acum 4 ani si 9 luni, voi vrea sa invoc prescriptia in acest formular de raspuns.
Problema este ca am un chenar foarte mic in care pot adauga motivul.
La prima intrebare am asta: "1. Acceptati pretentiile formulate de reclamant impotriva dumneavoastra?
- Da
- Nu
- Partial
Daca ati raspuns "nu" sau "partial" motivati raspunsul"
Iar dedesubt am un chenar in care pot scrie maxim 3 randuri.
Pe langa acest chenar, as mai avea inca 2 chenare mai jos sub 2.1 si 2.2: "2. Probe. Indicati dovezile cu care înțelegeți sa va aparati impotriva fiecarui capat al cerererii reclamantului."
2.1 Inscrisuri
- preciati mai jos
2.2 Alte probe
- precizati mai jos"
1. Este de ajuns sa scriu aici, in astea 3 chenare, sau ar trebui sa scriu pe o foaie separata?
Vad ca mi se spune la inceput: "Puteti sa raspundeti cererii reclamantului si fara a utiliza prezentul formular de raspuns, prin orice alt mijloc adecvat."
2. Acest formular trebuie sa il trimit catre adresa judecatoriei prin posta cu confirmare de primire. Sau care este procedura?
Este indicat sa transmiteți prin posta cu confirmare de primire.Nu sunteți obligat sa răspundeți tot printr un formular întâmpinarea (apararile)dvs pot sa fie redactate normal în world mai ales în cazul în care aveți mai multe argumente mai mult de povestit etc..