avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dublă poprire ANAF ANAF mi-a pus poprire pe cont, de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dublă poprire ANAF ANAF mi-a pus poprire pe cont, de unde mi-a ...

Dublă poprire ANAF

ANAF mi-a pus poprire pe cont, de unde mi-a reținut deja o sumnă, și a trimis concomitent și la locul de muncă înștiințare să îmi rețină direct și din salariu!
O întrebare este dacă e normal să primesc înștiințarea într-o zi de sâmbătă iar luni deja să mi se și blocheze contul iar adoua dacă este normal să mi se rețină banii și din cont și și din contabilitatea firmei unde lucrez, practic fiind vorba de două rețineri concomitent!

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Goldmanweiss , utilizator 18:43, 4 Decembrie 2023
Retinerile sunt pentru aceeasi datorie?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire p econt de la anaf geo_v geo_v buna ziua! am urmatoarea problema: anaf-ul mi-a pus poprire pe conturi, in urma unei datori acumulate printr-o firma pe care am avut-o( acum in insolventa). ... (vezi toată discuția)
Poprire salar iduamonk iduamonk Buna ziua va deranjez cu o intrebare.Cei de la ANAF au voie sa faca proprire pe tot salariul?O zi frumoasa (vezi toată discuția)
Poprire tiberius1977 tiberius1977 Buna ziua Am rămas datoare la banca prin 2016 mi sa pus poprire pe conturi tot atunci însă nu au putut recupera banii deoarece primeam salariul în ... (vezi toată discuția)