avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,soacra mea are un apartament pe care vrea sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,soacra mea are un apartament pe care vrea sa il lase ...

Buna ziua,soacra mea are un apartament pe care vrea sa il lase sotului meu cu conditia sa aiba grija de ea,insa mai are un fiu care nu este de acord insa nu locuieste in tara.
Cum putem rezolva fara ca actele sa nu poata fi atacate in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:49, 4 Decembrie 2023
Incheiati un contract de întreținere și pastrati fiecare înscris care dovedește ca v-ati îndeplinit obligația de întreținere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii drept de proprietate ruscrina77 ruscrina77 buna ziua sunt rus crina si in urma cu 3 ani sotul meu cu soacra au incheiat un contract de vanzare cumpare soacra vanzandui sotului apartamentul ei , ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Despagubire mostenire ioana_cojan ioana_cojan buna ziua, ma confrunt cu urmatoare situatie: soacra mea a mostenit o casa pe care ulterior ne-a lasat-o noua (sotului si mie) ca si donatie. mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)