avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua ! Este legală vânzarea de parfumuri tip ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua ! Este legală vânzarea de parfumuri tip testere ...

Bună ziua ! Este legală vânzarea de parfumuri tip testere ? Sunt din ce in ce mai multe magazine de genul acesta in spațiul online. M ar interesa să deschid un astfel de magazin.
Da , este legala vanzarea .
Buna ziua ,

O astfel de vanzare este permisa de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte am nevoie pentru vanzare lucru crosetat manual pe etsy? rererem rererem Vreau sa deschid un magazin online pe etsy pe care sa vand diferite decoratii/accesorii/jucarii crosetate manual. Nu am gasit nicaieri ca Etsy ti-ar cere PFA ... (vezi toată discuția)
Retur parfum achizitionat online hinodenis hinodenis Buna seara, Imi puteti spune, va rog, daca in cazul parfumurilor achizitionate online politica de retur implica anumite conditii speciale? Pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Publicare poze parfumuri kaval kaval Buna ziua. Ca sa ajung la intrebare trebuie sa va dau cateva detalii despre problemele cu care ma confrunt. Am demarat construirea unui magazin online cu ... (vezi toată discuția)