avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Angajat cu accident vascular, a fost in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Angajat cu accident vascular, a fost in concediu medical ...

Buna ziua! Angajat cu accident vascular, a fost in concediu medical 1 an, pana la 31.10.2023. Angajatul nu mai poate lucra, doreste sa se pensioneze pe caz de boala, si-a depus actele din septembrie 2023, abia pe 27.11,2023 a fost chemat la comisia de evaluare, inca nu a primit decizia de invaliditate. Pana ii vine decizia, nu stiu cat dureaza, ma gandesc sa-l las in concediu de odihna, pana se epuizeaza, dupa care concediu fara plata, angajatul nu mai vine la seriviciu. Cand vine decizia, ii incetez contractul la data comunicarii. A mai avut cineva situatie de genul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 7 Decembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corecta opinia dvs ..altceva nu aveti , decat daca persoana solicita incetarea c.i.m. inainte de a i se comunica decizia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract munca pensionare pe caz de boala mariaanghel mariaanghel Buna ziua, Am urmatoarea problema : am un angajat care este in concediu medical de boala, avand in ultimele 24 de luni, 547 de zile de concediu medical, cod ... (vezi toată discuția)
Incetare cim de drept magda.balog magda.balog Buna ziua! Am o doamna care intra in pensie de boala din 15 Aprilie si stiu ca trebuie sa ii desfac contractul cu art 56 insa dupa aia ea ramane la 4 ore ... (vezi toată discuția)
Raportul de munca si pensionarea pe caz de boala Juvenalia Juvenalia Buna ziua, Am un angajat care in acest moment are 200 zile de concediu medical. Cum se procedeaza in acest caz? Angajatul solicita la Comisia medicala , ... (vezi toată discuția)