avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, sunt licențiat în Drept și as dori sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, sunt licențiat în Drept și as dori sa urmez cursurile ...

Bună seara, sunt licențiat în Drept și as dori sa urmez cursurile scolii de politie. Întrebarea mea este următoarea, având diploma de licență și ulterior fiind încadrat, cum pot beneficia de acel spor de 25% din salariu?
Cel mai recent răspuns: Mariuss10 , utilizator 17:33, 12 Decembrie 2023
Sunteti incadrat la MAI , acum sau urmeaza?
Urmează.

Cornel Vasile a scris:

Sunteti incadrat la MAI , acum sau urmeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Specializare educator retromusculo retromusculo Buna seara, As dori sa stiu ce cursuri ar trebui sa urmez pentru a deveni educator la gradinita tinand cont ca am absolvit o facultate la zi cu diploma de ... (vezi toată discuția)
Studii / loc de munca madalinamorosanu madalinamorosanu Buna ziua, am o intrebare. Lucrez in cadrul departamentului Buget-contabilitate, la o institutie publica, din august 2006. Pe diploma de licenta este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mamici studente ContSters94396 ContSters94396 d.p.d.v legal nu ma incadrez in categoria mamicilor salariate care beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului.insa mai este cealalta ... (vezi toată discuția)