avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! As dori sa stiu daca un angajat care are o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! As dori sa stiu daca un angajat care are o norma de ...

Buna ziua!
As dori sa stiu daca un angajat care are o norma de 6 h/zi poate beneficia de tichete de masa.
Dar un angajat cu jumatate de norma?
Va rog, puteti specifica în ce lege se gasesc aceste informatii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Irina_I , utilizator 14:40, 8 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Criteriile de acordare al tichetelor de masa trebuie prevazuta in Contractul de munca sau in Regulamentul intern si se acorda pt fiecare zi lucrata, Legea 165/2018, art.12, si art.106(1) din Codul muncii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Irina_I a scris:

Buna ziua!
As dori sa stiu daca un angajat care are o norma de 6 h/zi poate beneficia de tichete de masa.
Dar un angajat cu jumatate de norma?
.....

Numai daca are functia de baza .
Multumesc!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intr-un articol postat pe avocatnet.ro este mentionat ... Adela.moldovan Adela.moldovan Buna ziua, Intr-un articol postat pe avocatnet.ro este mentionat ca nu se pot acorda tichete de masa de valoare diferentiata in functie de norma de lucru si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul ... Dianadia12 Dianadia12 Buna ziua Daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul să îți taie 5 bonuri de masa? (vezi toată discuția)
Bonurile de masă Sâmburică Sâmburică Este corect sau nu, să nu ți se acorde bonul de masă, pentru un liber plătit, care ți-a fost acordat în urma acumulării de ore suplimentare? (vezi toată discuția)