avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! In certificatul de urbanism scrie ca si citez: ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! In certificatul de urbanism scrie ca si citez: "Cladirile ...

Buna! In certificatul de urbanism scrie ca si citez: "Cladirile se vor retrage fata de limitele laterale ale parcelei cu cel putin 1/2 din inaltimea la cornisa, dar nu mai putin de 3 metri. Retragerea fata de limita posterioara a parcelei va fi egala cu 1/2 din inaltimea la cornisa masurata in punctului cel mai inalt fata de teren, dar nu mai putin de 5 metri."
Aceasta inseamna ca la o casa ce ajunge cu inaltime la cornisa de 10 metri sa spunem, atat eu, cat si vecinul, suntem obligati sa construim casa la minimum 5 metri, jumatate din inaltimea de la cornisa?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:02, 8 Decembrie 2023
o explicatie buna gasiti aici [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa imi construiesc un garaj in fata casei. Pentru acest lucru am inceput demersurile pt a obtine o autorizatie de construire. Am obtinut ... (vezi toată discuția)
Vecini consultaþi cu privire la p.u.d., fãrã a se þine cont de pãrerea acestora. bogdy33 bogdy33 Buna seara, am să încerc sa prezint situația mea cât mai succint: Primăria de Sector m-a înştiinţat că a fost înregistrată documentaţia ... (vezi toată discuția)