avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua Am aflat curând ca sunt însărcinată, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua Am aflat curând ca sunt însărcinată, și la data ...

Bună ziua
Am aflat curând ca sunt însărcinată, și la data de 1 decembrie m-am dat demisia de la locul de munca,dacă am întrerupere o săptămână între joburi primesc indemnizația de cresterea copilului
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 9 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
D|a, nu va faceti griji in acea intrerupere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? mihaela_20o7 mihaela_20o7 Buna ziua am si eu o nelamurire,am avut un contract de munca din data de 1.10.2006 pana in data de 24.06.2008,iar din data de 10.07.2008 m-am reangajat,sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil eu_eu eu_eu buna seara problema mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 4 luni si nu stiu dk mai beneficie de indemnizatie crestere copil.am lucrat 2 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Prenatal Popovicim Popovicim Bună ziua sunt angajată din 14 09 2016 până la 2 07 2019 mi-am dat demisia M-am angajat in altă parte pe 10 09 2019 am făcut întrerupere de o ... (vezi toată discuția)