avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Daca am facut asigurarea la un broker de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Daca am facut asigurarea la un broker de asigurari ...

Buna ziua,
Daca am facut asigurarea la un broker de asigurari si mi-au trecut nr. De inmatriculare gresit si am observat dupa 6 luni de zile daca ma duc inapoi la el trebuie sa platesc din nou sau poate sa imi rezolve?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:06, 11 Decembrie 2023
Oricum trebuie sa mergeti inapoi pentru rectificare.Daca veti mai plati ceva sau nu,aflati acolo.Normal ar fi sa nu mai platiti nimic.Este greseala lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema asigurare auto trafyctz trafyctz Buna ziua. Am si eu o problema. Am vandut o masina acuma 6 luni, am radiat`o in vederea inmatricularii de catre noul propietar, am scos fiscalul, am facut ... (vezi toată discuția)
O intrebare ipotetica? miliardar miliardar Ce se intampla daca angajatul de la o firma de asigurari greseste datele pe o polita ce o incheie, iar asiguratul face accident, si compania de asigurari ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru polita de asigurare nevalida othelo othelo Buna ziua, Incercand sa trec frontiera, mi-a fost verificata asigurarea pe care am facut-o in urma cu mai bine de doua luni, constatandu-se ca ea nu a fost ... (vezi toată discuția)